Brev till min dotter 

Den här antologin är tänkt att vara en inspirationskälla som belyser den starka men också svåra relationen mellan kvinnor som spänner över generationerna. Några av Sveriges absolut bästa skribenter har tillsammans skapat en spännande, stark och stolt samling texter, skrivna av mödrar till döttrar. Texter om unika erfarenheter de vill förmedla till sina döttrar, kloka råd, smärtsamma upplevelser, triumfer och nederlag.

Bland de medverkande finns Elaine Eksvärd, Mia Skäringer, Therése Söderlind, Martina Montelius, Märta Tikkanen, Katarina Mazetti, Maxida Märak, Carolina Neurath och Alexandra Pascalidou.

"En samling rasande kärleksfulla, riskabelt uppriktiga och potentiellt livsavgörande texter skrivna av tretton välkända skribenter med olika kulturell bakgrund och generationstillhörighet... Brev till min dotter bjuder på en samling ytterst välskrivna texter som opererar såväl på en politisk som på en innerligt personlig nivå. Det är en korrespondens som sipprar in i hjärnvindlingar och ner i hjärterötter."

Göteborgs Posten

Mia Skäringer - Avig Maria och sångerna jag gråtit till

Att turnera med Mia Skäringer och hennes föreställning hösten 2015 var magiskt, främst i rollen som turnékoordinator men även generell ninja. 

www.miaskaringer.se

Loblou Agency

Vi startade Loblou som en samlingsplats för de intersektionella projekt vi vill genomföra utan de enskilda varumärkena, utan mer som en samlad kompetensbank. Magi <3

ToleRAnS - 29 röster mot rasism

2014 bestämde jag, Krister Insulander och Donald Boström oss för att skriva en bok om olika sorters antirasism. 

Den är utgiven på Hydra Förlag och finns att beställa här: Bokus - ToleRAnS

All vinst från boken skänks till Ungdom Mot Rasism 

Många projekt och underbara kunder

Det har hunnit bli bra många fler kunder och projekt som jag hunnit med genom åren. Här är är ett axplock på några dom. 

Sverige 3.0 - för ett mer jämställt och företagsamt Sverige.

2010 initierade jag tillsammans med Karin Klerfelt Sverige 3.0 som finansierades av Tillväxtverket för att verka för ett mer jämställt och företagsamt Sverige. Vi ville påverka våra makthavare i deras beslut kring företagarfrågor i allmänhet men kring kvinnors företagande i synnerhet. 

Kvinnors företagande

Genom åren har det blivit många föreläsningar, workshops och samtal kring kvinnor och företagande; samt de system som inte bara hämmar företagande och entreprenörskap utan i synnerhet kvinnors företagande. 

Detta är fortfarande en av min hjärtefrågor och jag föreläser löpande om dessa ämnen kopplat till nytänk, innovation och vad vi behöver göra för att Sverige ska kunna bära sig i konkurrensen från omvärlden framöver. 

Flickaplattformen

För några år sedan ville jag göra något för att främja flickors rättigheter i Sverige liksom runt om i världen, då jag inte kunde se någon organisation som verkade som en samlingsplats för flickors rättigheter och utmaningar. 

Det blev startskottet på en lång process som landade i http://flickaplattformen.se

Flickaplattformen är ett treårigt projekt, finansierat av Svenska Postkodlotteriets satsning Hela Sverige - för mångfald och tolerans, som drivs av organisationerna Hungerprojektet och Make Equal.

Creative Headz

Tillsammans med en av Stockholms och snart Sveriges coolaste hårsalonger har vi gjort flera spännande projekt inom event, pr och marknadsföring. 

www.creativeheadz.se

Almedalen <3

Jag har varit i Almedalen till och från sedan jag var 16 år. De senaste åren är Hej Digitalt  en av mina favoriter. 

Elcim Yilmaz

Elcim har under 15 år arbetat med att förändra, förädla och förbättra varumärken, strategier, företag och organisationer genom sitt eget företag, men även genom samverkan med partners. 

Idag fokuserar Elcim på PR och kommunikation samt sin roll som agent. 

Superturken

LivingRoom office 
Bondegatan 30
116 33 Stockholm 

Startsidan