Per Grankvist

Per Grankvist är folkbildare, författare och föreläsare. Han har två specialområden: hållbarhetsfrågor i näringslivet samt filterbubblor och falska nyheter.

Som journalist har Per haft uppdrag för tidningar som Sydsvenskan, SvD, Axess, DN och Veckans Affärer. Han syns regelbundet i både TV4 och SVT för att kommentera aktuella fenomen och händelser.

Per är även en flitigt anlitad föreläsare. Både 2015 och 2016 blev han utsedd till en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer för sin förmåga att förmedla komplicerade saker på ett begripligt sätt. Han har blivit känd för sitt sätt att utgå från ny forskning och använda konst, kultur och historia för att addera oanade perspektiv på aktuella ämnen på ett underhållande sätt.

Per är författare till flera böcker och essäer, där den senaste heter ”Den stora bubblan”. Läs mer om honom på pergrankvist.se

Nu är han aktuell med två nya föreläsningar på ämnen som är i ropet: klimatkrisen och hur företag ska agera, samt den längtan många uttrycker över att ta makten över sina sociala flöden.

Vill du ha kontakt med Per?
Det får du via Elcim
telefon: 0733-41 41 80
elcim@superturken.se

Pressbilder Per Grankvist

Foto: Anna Hållams

Elcim Yilmaz

Elcim har under 15 år arbetat med att förändra, förädla och förbättra varumärken, strategier, företag och organisationer genom sitt eget företag, men även genom samverkan med partners. 

Idag fokuserar Elcim på PR och kommunikation samt sin roll som agent. 

Superturken

LivingRoom office 
Bondegatan 30
116 33 Stockholm 

Startsidan