Musse Hasselvall, Superturken
Musse Hasselvall

Musse Hasselvall

Musse är programledare, regissör, kampsportsprofil och en flitigt anlitad föreläsare och moderator.

Föreläsningar

En mansgris bekännelser

1999 flyttade Musse för första gången ihop med en tjej. Det var också första gången han fick syn på sin egen mansgrisighet och arvet han bär på. Om att posera jämställd man, att inse det och för att sen gå tillbaka till ritbordet för att börja om. Det här är en föreläsning om att se sig själv från sina värsta sidor men också om att se nyktert på sig själv och sitt beteende. 

PK-mannen*

En föreläsning om att försöka göra och säga rätt saker när vi samtidigt lever i en tid då allt verkar så svårt. I en tid när "vi inte får skämta om någonting" och "alla är så jävla lättkränkta". Hur ska man ens kunna göra rätt om man tillhör normen? 

*efter UR-serien med samma namn

Mobbning

Mobbning handlar inte bara om offer och förövare. Alla i omgivningen är inblandade som ser på men inte ingriper. Därför är det viktigt att identifiera alla tänkbara roller, omsändigheter, miljöer och varianter av mobbning. Föreläsningen bygger på Musses egena erfarenheter som mobbare vilket han också konfronterades med i UR-serien "Det handlar om dig"

Foto: Tobias Regell

Vill du komma i kontakt med Musse?

Det gör du via Elcim
telefon: 0733-41 41 80
elcim@superturken.se

Pressbilder Musse Hasselvall

Klicka på bilden för att ladda ner den högupplösta versionen.

Foto:  Johan Bergmark Tobias Regell

Elcim Yilmaz

Elcim har under 15 år arbetat med att förändra, förädla och förbättra varumärken, strategier, företag och organisationer genom sitt eget företag, men även genom samverkan med partners. 

Idag fokuserar Elcim på PR och kommunikation samt sin roll som agent.

Superturken

LivingRoom office 
Bondegatan 30
116 33 Stockholm 

Startsidan