MRG Wines

MRG Wines har valt att samarbeta med Superturken vad gäller PR/Kommunkation och eventarbete och det är med stolthet vi tar oss an de underbara projekt som ligger framför oss. 

MRG Wines är ett svenskt vinhus som utvecklar, producerar och distribuerar kvalitetsviner helt utan alkohol.

De gör alkoholfria viner mer tillgängliga och att genom hög kvalitet och de vänder upp och ned på gamla föreställningar och normer om alkoholfritt vin.

Deras drycker har sitt ursprung i ett klassiskt hantverk men med ny patenterad teknik skapar de moderna alkoholfria viner.

MRG Wines ställer höga krav både på  lokala producenter vad gäller råvaruhantering och på slutproduktens kvalitet och karaktär.

De erbjuder alkoholfria drycker där smaker och aromer får möjlighet att blomma ut helt och fullt genom unika produktionsprocesser.

Ett festligt alternativ där alla kan vara med och samlas runt smaker, dofter och upplevelser!

Vill du komma i kontakt med MRG Wines?
Det gör du via Elcim
telefon: 0733-41 41 80
elcim@superturken.se

Elcim och Johanna

Elcim Yilmaz och Johanna Löf

Superturken<3JoLof är två bolag under samma tak som antar projekt där mångfald, hållbarhet och en lyhördhet för klienters visioner är bärande.

Vi är en entreprenör och en strateg med samma driv. Ett sammanhang med flexibilitet, som jobbar självständigt med lojalitet. Ett förstärkt nätverk från två olika infallsvinklar. Vi ser människan, innehållet, idéerna och därigenom gör vi affärerna. 

Johanna Löf

Telefon: 0765-40 17 33
johanna@jolof.se

Elcim Yilmaz

Telefon: 0733-41 41 80
elcim@superturken.se

Kom och hälsa på oss! 

Changers House

Grev Turegatan 7

Startsidan

Logotyp av Lottisson Design  |  Webbutveckling av Alexander Palm