Mia Kleregård

Mia Kleregård

Med insikter från Silicon Valley och det unika Singularity University har Mia sällsynta kunskaper om framtidens trender. Hon känner till kraven som den exponentiella omställningstakten inom digitaliseringen ställer på både organisation och ledarskap.

Efter en framgångsrik karriär inom resebranschen tog Mia steget tillbaka till Sverige. Där blev hon en av de främsta ledarna för Systembolagets lyckade omdaningsresa, som enklast beskrivs “Från myndighet till serviceorganisation”. Mias ovanliga förmåga att bryta ned svårbegripliga strategier till enkla budskap, samt att få de att leva bland medarbetarna var en av de stora framgångsfaktorerna. 

Mias ledarskapsfilosofi är att visa med handling att orden har betydelse. Hon har stor passion i att bidra till att lösa de globala utmaningarna, och har deltagit i flertalet High Level Leaders’ Summit inom FN:s arbete med Agenda 2030 och hållbarhetsmålen. Mia har sitt fokus på ledarskap och innovation, och menar att det är bara med ett modigt och djärvt ledarskap som vi kommer att skapa en framtid i harmoni med den exponentiellt tekniska utvecklingen.

Hon föreläser löpande och är flitigt anlitad. 

Vill du ha kontakt med Mia?
Det får du via Elcim
telefon: 0733-41 41 80
elcim@superturken.se

Mia Kleregård 

Pressbilder

Elcim och Johanna

Elcim Yilmaz och Johanna Löf

Superturken<3JoLof är två bolag under samma tak som antar projekt där mångfald, hållbarhet och en lyhördhet för klienters visioner är bärande.

Vi är en entreprenör och en strateg med samma driv. Ett sammanhang med flexibilitet, som jobbar självständigt med lojalitet. Ett förstärkt nätverk från två olika infallsvinklar. Vi ser människan, innehållet, idéerna och därigenom gör vi affärerna. 

Johanna Löf

Telefon: 0765-40 17 33
johanna@jolof.se

Elcim Yilmaz

Telefon: 0733-41 41 80
elcim@superturken.se

Kom och hälsa på oss! 

LivingRoom office 
Bondegatan 30
116 33 Stockholm

Startsidan

Logotyp av Lottisson Design  |  Webbutveckling av Alexander Palm