Mia Kleregård

Mia Kleregård

Med insikter från Silicon Valley och det unika Singularity University har Mia sällsynta kunskaper om framtidens trender. Hon känner till kraven som den exponentiella omställningstakten inom digitaliseringen ställer på både organisation och ledarskap.

Efter en framgångsrik karriär inom resebranschen tog Mia steget tillbaka till Sverige. Där blev hon en av de främsta ledarna för Systembolagets lyckade omdaningsresa, som enklast beskrivs “Från myndighet till serviceorganisation”. Mias ovanliga förmåga att bryta ned svårbegripliga strategier till enkla budskap, samt att få de att leva bland medarbetarna var en av de stora framgångsfaktorerna. 

Mias ledarskapsfilosofi är att visa med handling att orden har betydelse. Hon har stor passion i att bidra till att lösa de globala utmaningarna, och har deltagit i flertalet High Level Leaders’ Summit inom FN:s arbete med Agenda 2030 och hållbarhetsmålen. Mia har sitt fokus på ledarskap och innovation, och menar att det är bara med ett modigt och djärvt ledarskap som vi kommer att skapa en framtid i harmoni med den exponentiellt tekniska utvecklingen.

Hon föreläser löpande och är flitigt anlitad. 

Vill du ha kontakt med Mia?
Det får du via Elcim
telefon: 0733-41 41 80
elcim@superturken.se

Mia Kleregård 

Pressbilder

Elcim Yilmaz

Elcim har under 15 år arbetat med att förändra, förädla och förbättra varumärken, strategier, företag och organisationer genom sitt eget företag, men även genom samverkan med partners. 

Idag fokuserar Elcim på PR och kommunikation samt sin roll som agent. 

Superturken

LivingRoom office 
Bondegatan 30
116 33 Stockholm 

Startsidan