Det nya årets tomma löften - och hur kassa vi är

Jag är jättedålig på att följa mina nyårslöften. Jag slutade för många herrans år sedan att avlägga dom alls.  Det har liksom aldrig riktigt fungerat för mig, jag glömmer bort dem rätt snabbt när arbetet och vardagen flyter på. Kanske är det för att jag satte så diffusa mål som: jag ska bli en bättre person....eller något annat lika talanglöst och dömt att misslyckas. 

Kanske är det jag som inte vet hur man ska göra med nyårslöften, kanske är jag bara inte lagd åt det hållet - men jag brukar skriva en attgöralista istället. På varannan punkt sätter jag de lite större punkterna - de som kommer ta lite mer tid och arbete - men sedan är det en liten igen. 

Det funkar mycket bättre för mig och jag blir inte stressad över hur lång listan är eller att listans existens är ett bevis på att jag är kass.

För nu börjar nämligen allt runt omkring oss berätta hur kassa vi är; börja träna! så fixar du bättre lön! så blir du en supermorsasomfårliggaochfåorgasmmedenplattmagesomdufåttpådinnyapilateskursmedandustädarochbakar!

Det är så mycket som berättar för oss hur kassa vi är och varför just deras tjänst eller produkt ska få oss att bli bättre. Skit i att ta in allt det där. 

På min lista i år står det inte många saker som handlar om hur jag ska förbättra min kropp, mitt utseende eller något sådant. Jag tränar ju lite då och då sedan innan, och jag kan inte göra mycker åt hur jag ser ut heller för den delen. 

Men jag har skrivit ner att jag ska baka med min dotter, inte jobba innan hon somnat för kvällen, och återgå till att läsa som jag brukade göra. 

Om jag lyckas med dom sakerna, så tänker jag att 2017 kommer bli som åren brukar vara, fulla av allt bra och dåligt - kanske nästan samtidigt som ju livet ju är.....för mig kommer det viktigaste att bli att fortsätta försöka hitta det bästa med dagen - även den tyngsta dagen. Det behöver jag öva mer på, nyår eller inte. 

Gott nytt önskar jag er alla!

Elcim och Johanna

Elcim Yilmaz och Johanna Löf

Superturken<3JoLof är två bolag under samma tak som antar projekt där mångfald, hållbarhet och en lyhördhet för klienters visioner är bärande.

Vi är en entreprenör och en strateg med samma driv. Ett sammanhang med flexibilitet, som jobbar självständigt med lojalitet. Ett förstärkt nätverk från två olika infallsvinklar. Vi ser människan, innehållet, idéerna och därigenom gör vi affärerna. 

Johanna Löf

Telefon: 0765-40 17 33
johanna@jolof.se

Elcim Yilmaz

Telefon: 0733-41 41 80
elcim@superturken.se

Kom och hälsa på oss! 

LivingRoom office 
Bondegatan 30
116 33 Stockholm

Startsidan

Logotyp av Lottisson Design  |  Webbutveckling av Alexander Palm