Brev till min dotter

Brev till min dotter

Det knappt att jag kan tro det men snart kommer antologin jag skrivit ihop med 12 andra kvinnor ut på Forum Förlag, och finns att beställa redan nu via bland annat Adlibris. 

När jag fick ett ganska förödande sjukdomsbesked för snart två år sedan trodde jag att mina dagar med min dotter skulle vara väldigt få. Det jag gick igenom resulterade i denna boken, denna magiska och så smärtsamma - likväl så nödvändiga boken. Min stolthet vet nästan inga gränser, och jag tänkte dela den med er, utan att skämmas över skrytet <3 

"Det är ofta ur mörk sorg och förtvivlan som den starkaste lågan av hopp och kärlek tänds på nytt: dimman som vardagens alla måsten lagt över oss skingras med smärtsam snabbhet när döden knackar på vår axel. Vi ser då tydligt vad som är värt något, vad vi kan förringa och vad vi inte kan leva utan att ha sagt till de vi älskar"

Den här boken handlar om det.

Tretton kvinnor skriver brev till sina döttrar. Vi har bett dem att rikta blicken bortom föräldraskapets välmenande lögner och förmaningar och att ställa frågan på sin spets: vad skulle du säga till din dotter om du bara hade några månader kvar att leva?

Författarna har delat med sig av sitt innersta, berättat om sin kärlek, ångest, klokskap, smärta och livslust.

Den här boken handlar om det.

Jämställdhet, digitalisering, demokrati, kroppssintegritet, kvinnans roll i samhället och familjen.

Den här boken handlar om det med.
Men mest av allt handlar den om kärlek.

Elcim och Johanna

Elcim Yilmaz och Johanna Löf

Superturken<3JoLof är två bolag under samma tak som antar projekt där mångfald, hållbarhet och en lyhördhet för klienters visioner är bärande.

Vi är en entreprenör och en strateg med samma driv. Ett sammanhang med flexibilitet, som jobbar självständigt med lojalitet. Ett förstärkt nätverk från två olika infallsvinklar. Vi ser människan, innehållet, idéerna och därigenom gör vi affärerna. 

Johanna Löf

Telefon: 0765-40 17 33
johanna@jolof.se

Elcim Yilmaz

Telefon: 0733-41 41 80
elcim@superturken.se

Kom och hälsa på oss! 

LivingRoom office 
Bondegatan 30
116 33 Stockholm

Startsidan

Logotyp av Lottisson Design  |  Webbutveckling av Alexander Palm