Ett nytt språk, en ny värld

Jag är en otålig person, och att bli mamma har introducerat mig till konceptet tålamod  - även om ett visst utrymme för förbättring finns, så känner jag mig bättre på att vara mer tålmodig än tidigare - privat. I mitt yrkesliv och vad gäller allt annat är jag fortfarande rätt otålig. 

I mitt jobb är ständigt lärande en nödvändighet och för mig som person en självklarhet, men jag har aldrig riktigt ens öppnat dörren till det mysterium som är kodning - ett för mig helt okänt språk och ganska skrämmande i sin obönhörliga struktur och regler. 

Min lärare i samhällskunskap i gymnasiet, Istvan Gyoni, präntade in "hellre mandat än plakat"  i mitt medvetande och det har varit navet i all min aktivism, mitt samhällsengagemang sedan dess. Det är dags att jag lägger kodningen till den devisen. 

Samtidigt har jag listat tre andra saker jag ska lära mig 2017, men de är hemliga än så länge :)

Så, de kommande veckorna kommer jag att gå en kurs för att lära mig swift - Apples egna kodspråk, om jag förstått det rätt. Jag måste erkänna att syftet är luddigt bortom lärandet i sig, men jag tycker att det ska bli så kul! 

Och just för att jag är otålig tänker jag inte vänta med mina löften för det nya året, jag sätter igång direkt istället.

<3 

Elcim 

Elcim Yilmaz

Elcim har under 15 år arbetat med att förändra, förädla och förbättra varumärken, strategier, företag och organisationer genom sitt eget företag, men även genom samverkan med partners. 

Idag fokuserar Elcim på PR och kommunikation samt sin roll som agent. 

Superturken

LivingRoom office 
Bondegatan 30
116 33 Stockholm 

Startsidan